Αυστηρώς ακατάλληλο το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Maya Hawke από το Stranger Things

Αυστηρώς ακατάλληλο είναι το βίντεο κλιπ του πρώτου single από το δεύτερο άλμπουμ της Maya Hawke, της γνωστής ηθοποιού από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Netflix, Stranger Things.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, «Therese», της ηθοποιού του Stranger Things έχει τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών της και όχι μόνο για τις αποκαλυπτικές σκηνές του.

Η 24χρονη – κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ – έχει αγαπηθεί για τον ρόλο της ως Robin στο Stranger Things και για αυτό θέλει να γίνει γνωστή και για την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Οι προβολές του «Therese» έχουν ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια μέσα σε τρεις ημέρες που έχει ανέβει στο YouTube, όμως, εκτός από το τραγούδι, τα περισσότερα σχόλια αφορούν το βίντεο κλιπ.

Σε αυτό, φαίνεται η ίδια η Maya Hawke να συμμετέχει σε όργιο μέσα στο δάσος, μέχρι να εμφανιστούν αστυνομικού που τελικά τους συλλαμβάνουν.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ εδώ. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους)

To άρθρο Αυστηρώς ακατάλληλο το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Maya Hawke από το Stranger Things δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ