Στο περιοδικό ΟΚ! και στην Μαρία Ρουμελιώτη έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Τα τελευταία χρόνια διατηρείς σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι βρήκε τον άνθρωπο της ζωής του. Τι είναι για σένα ο Αλέξανδρος;

Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Αγαπώ πολλά πράγματα. Είναι φωτεινό παιδί.

Σου έχει κάνει πρόταση γάμου;

Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου – με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Πώς περνάτε μαζί τον ελεύθερο χρόνο σας;

Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! (Γελάει.) Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου.

Πώς γνωριστήκατε;

Στο αεροδρόμιο, ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο. Και να φανταστώ πως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα; Ναι! Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα. (Γελάει.) Και μετά κύλησαν όλα πολύ φυσιολογικά.

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ