Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Παναιτωλικό και έσβησε και το πρόστιμο των 300.000 ευρώ για τον στοιχηματισμό Κουτσοσπύρου, στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Βοσκόπουλος (δικηγόρος Παναιτωλικού): «Η δικαίωση της ομάδας ήταν μονόδρομος για την Εφέσεων…».

Τέλος καλό για τον Παναιτωλικό, στην υπόθεση του στοιχηματισμού του Κουτσοσπύρου, στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε απαλλαχθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας από την ποινή του υποβιβασμού και της είχε επιβληθεί πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ λοιπόν, «έσβησε» και το πρόστιμο αφού έκρινε ότι δεν υπήρχε συμμετοχή της ομάδας στην χειραγώγηση του αγώνα και επέβαλε στον Χρήστο Κουτσοσπύρο, ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για δύο έτη σύμφωνα με το άρθρο 28 του Κώδικα Δεοντολογίας για απαγόρευση στοιχηματισμού.

Επίσης, απάλλαξε τον Κορνέλιους που είχε δεχθεί την επίμαχη κίτρινη κάρτα και είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 20.000 ευρώ αν και το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής δεν είχε προτείνει καν ποινή.

«Από την στιγμή που δεν προέκυψε, χειραγώγηση, συνεννόηση μεταξύ παίκτη της ομάδας και του αξιωματούχου, του Κουτσοσπύρου δηλαδή, η δικαίωση του Παναιτωλικού ήταν μονόδρομος για την Εφέσεων που απαρτίζεται από προέδρους Εφετών και έμπειρους δικαστές» δήλωσε στο SDNA, ο δικηγόρος του Παναιτωλικού, Γιάννης Βοισκόπουλος.

Την είδηση την βρήκαμε ΕΔΩ