Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε διαδικασία μακράς αποκατάστασης και έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, έχουν περιοριστεί και οι κοινωνικές του επαφές, καθώς λίγοι είναι οι άνθρωποι που βλέπουν τον Γερμανό.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην επικεφαλής της Scuderia Ferrari και πρώην πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, ο οποίος προχώρησε σε κάποιες σημαντικές δηλώσεις για το θρυλικό οδηγό της Formula 1.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κολωνία, όπου βρέθηκε για να παραλάβει μαζί με την οικογένειά του το κρατικό βραβείο του Νόρντχαϊν-Βεστφάλεν. Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση για πολίτη και παρέχεται σε όσους έχουν γεννηθεί στην περιοχή και έχουν μεγάλη προσφορά στον τομέα τους.

Σε αυτήν την πολύ σημαντική στιγμή ο Ζαν Τοντ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον καλό του φίλο Μίκαελ Σουμάχερ και να αποκαλύψει πως ακόμη και σήμερα βλέπουν μαζί αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαν Τοντ:

«Δεν τον έχω αφήσει μόνο του. Εκείνος, η Κορίνα και η οικογένειά μου είχαμε τόσες ξεχωριστές εμπειρίες μαζί. Η ομορφιά τού τι έχουμε ζήσει είναι μέρος μας. Δε μου λείπει ο Μίκαελ, τον βλέπω. Ναι, είναι αλήθεια, παρακολουθώ αγώνες με τον Μίκαελ. Αλλά σίγουρα αυτό που μου λείπει είναι όλα όσα κάναμε μαζί» ανέφερε στο RTL.

*** Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ ***

Source link