Διακοπές και δουλειά συνδυάζει η Σοφία Παυλίδου καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία, με την παράσταση «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός, η οποία αγαπά να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους ακόλουθούς της, έκανε μία ανάρτηση και «άναψε φωτιές» στα σχόλια.

Ειδικότερα, η Σοφία Παυλίδου επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει δίχως ρούχα στον φακό του συναδέλφου της ηθοποιού Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

«Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι», σημείωσε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα που συνόδευσε την καλλιτεχνική της φωτογραφία.

Λίγα λεπτά ήταν αρκετά από την ανάρτηση της ηθοποιού, οι θαυμαστές της έσπευσαν να κάνουν κάθε είδους σχόλιο.

Πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός είχε αναρτήσει άλλη μία φωτογραφία δια χειρός Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Εκείνη τη φορά η Σοφία Παυλίδου είχε ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τις γόβες της και ένα μεγάλο καπέλο.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ασχολείται επαγγελματικά και με τη φωτογραφία. Κατά καιρούς, έχει φωτογραφίσει πολλές διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz.

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ