Μπακχάρ για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: «Ένδοξο παρελθόν στο Champions League ο Ολυμπιακός

Ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπακχάρ στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έπλεξε το εγκώμιο των ερυθρόλευκων προσθέτοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, ρωτήθηκε και για τον Πλάνιτς, ο οποίος απασχολεί την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι Χάιφα

“Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό, η ιστορία μιλάει από μόνη της. Με ένδοξο παρελθόν στο Champions League, γνωρίζουμε πως είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Η φάση της ομάδας μας είναι η πίεση, θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Είτε προκαλέσει έκπληξη, είτε όχι, δεν έχει σημασία. Εάν το κάνουμε σωστά, δεν έχει σημασία τι θα κάνει η άλλη πλευρά. Είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για μία ομάδα με 30 ποιοτικούς παίκτες. Οι οπαδοί μας θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ” δήλωσε συγκεκριμένα.

Για τον Πλάνιτς, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ: “Δεν πρέπει να τον ξεχνάτε, είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, είναι αποφασισμένος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας ένα καλό παιχνίδι”.

 

 

 

 

To άρθρο Μπακχάρ για το Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός: «Ένδοξο παρελθόν στο Champions League ο Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ