Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για το πως πρέπει να κρατάτε το χειριστήριό σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να παίξετε και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας games. Υπάρχει, ωστόσο, ένας τρόπους που θα κάνει τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη. Αν θέλετε.

Πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχει ή όχι ένας σωστός τρόπος για να κρατάνε το χειριστήριό τους και μέσα από μία ψηφοφορία που έγινε στο ResetEra, έδειξε -στο περίπου- ότι οι περισσότεροι gamers, κρατάνε το controller τους με τον ίδιο τρόπο. Το ερώτημα ήταν ένα: Δείκτης ή μεσαίο δάχτυλο για τις σκανδάλες και τα bumpers; (R2 κουμπί αν παίζετε σε PlayStation).

Μέχρι αυτή τη στιγμή, το 90,1% ψήφισε ότι «πατάει» τα triggers, αλλά και τα bumpers (R1 για παράδειγμα) με τον δείκτη. Το 9,9% χρησιμοποιεί το μεσαίο δάχτυλο για τα triggers, ενώ με τον δείκτη τα bumpers. Αυτό, είναι το λεγόμενο “claw”, όταν τα δάχτυλά σας “αγκαλιάζουν” το πίσω μέρος του χειριστηρίου, με αποτέλεσμα να είναι πιο χρήσιμο και να μη “χάνετε χρόνο”.

Αρκετοί gamers σε αυτό το forum λένε ότι αν ανήκετε σε αυτό το 90,1% κρατάτε λάθος το χειριστήριο, καθώς αν χρησιμοποιούσατε το μεσαίο δάχτυλο για τα triggers και τον δείκτη για τα bumpers, η ζωή σας θα ήταν πιο εύκολη.

Σκοπεύετε να δοκιμάσετε τον “άλλο” τρόπο για να παίζετε τα παιχνίδια σας; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: PC Gamer

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ