Μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας η είδηση ότι η Ubisoft πρόκειται να καθυστερήσει κατά πολύ το Avatar: Frontiers of Pandora. Αρχικά, ο τίτλος ήταν να καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων αυτόν τον Δεκέμβριο, για να βρίσκεται «πλάι» με το Avatar: The Way of Water, το 2ο Avatar φιλμ του James Cameron.

Η είδηση αυτή ήρθε πριν λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ubisoft για το πρώτο τρίμηνο του 2022. Σύμφωνα με την εταιρία, το Avatar: Frontiers of Pandora θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους 2023-2024, το οποίο ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος από τον Απρίλιο του 2023 και μετά.

Πληροφορίες σχετικά με την καθυστέρηση του παιχνιδιού δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι και αυτή τη στιγμή και όπως φαίνεται, ο τίτλος ίσως κυκλοφορήσει μαζί με την 3η ταινία Avatar. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Avatar: Frontiers of Pandora είναι ένα FPS open-world παιχνίδι που αναπτύσσεται από την Massive Entertainment των Division με την προηγμένη Snowdrop μηχανή γραφικών. Το παιχνίδι αναμένεται μόνο για τις κονσόλες επόμενης γενιάς PS5 και Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την καθυστέρηση του Avatar: Frontiers of Pandora παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ