Το νεότερο trailer του House of The Dragon κυκλοφόρησε από το HBΟ και αφήνει μια καθαρή γεύση “Game of Thrones” με ένα κυριολεκτικό… “παιχνίδι του στέμματος” να είναι το επίκεντρο της ιστορίας της prequel σειράς του σύμπαντος. 

Οι Targaryens θα σφαχτούν μεταξύ τους για το ποιος θα διαδεχθεί τον Βασιλιά Viserys με τον Πρίγκιπα Daemon (Matt Smith) και την Πριγκίπισσα Rhaenyra (Emma D’Arcy) να είναι οι επικρατέστεροι. Αυτή η διαμάχη φυσικά θα φέρει…φωτιά και αίμα στα επτά βασίλεια του Westeros, με τους δράκους ειδικά να είναι σε πρώτο πλάνο ως τα ισχυρότερα όπλα της βασιλικής οικογένειας για την επιβολή της εξουσίας της. 

Δείτε το νέο trailer του House of The Dragon: 

 

Λίγα λόγια για το House of the Dragon: 

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για το πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin, μέσα από το οποίο θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του “A Song of Ice and Fire” εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. “Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα” αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον “Χορό των Δράκων”.

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D’Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως “Alicent Hightower”, Rhys Ifans ως “Otto Hightower”, Steve Toussaint ως “Lord Colrys Velaryon” ή αλλιώς γνωστός ως “Sea Snake”. Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του “Sea Snake”.

Tη δημιουργία του υπογράφουν οι Goerge R.R. Martin και Ryan J. Condal (Colony). Ο Condal μαζί με τον σκηνοθέτη Miguel Sapochnik εκτελούν χρέη showrunner και εκτελεστικών παραγωγών. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στα σκαριά βρίσκεται η πρώτη sequel σειρά του Game of Thrones, στην οποία θα επιστρέψει ο Kit Harington ως Jon Snow. 

To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου 2022 στα HBO και HBO Max.

Την είδηση τη βρήκαμε ΕΔΩ